Ons team

     Charles Grayson

Charles Grayson

Eigenaar

Ik ben geboren en getogen in de USA en daarmee is mijn eerste taal het Engels. Mijn kennis van de Nederlandse taal is redelijk. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de onroerend goed wereld waarvan ik meer dan veertien jaar werkzaam ben in Amsterdam. Ik heb gestudeerd aan deTufts University en ik heb in Boston, MA, West Hartford, CT en in Washington DC gewoond voordat ik in 2003 naar Amsterdam verhuisde. Het eerste jaar in Amsterdam werkte ik bij een Nederlands makelaarskantoor dat een focus op de expats markt had. In ditzelfde jaar heb ik mij de Nederlandse taal eigen gemaakt en uiteraard een inburgeringscursus gevolgd. Daarna ben ik bij Perfect Housing gaan werken en heb ik Perfect Real Estate opgezet waar ik de director/manager was. Na drie succesvolle jaren en vele tevreden clienten besloot ik een eigen makelaarskantoor te starten in hartje centrum in de Jordaan. Begin 2008 werd 27 Huis Makelaars B.V. geboren! Ik kijk er naar uit u te helpen met de aankoop of verkoop van een woning of u te assisteren bij de verhuur van uw woning.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

020 428 07 21
   Monique Sylvia Keuris-Sjardin

Monique Sylvia Keuris-Sjardin

RM (Register Makelaar)/teamleader of Buying and Selling

Na ruim 12 jaar een eigen werving- en selectiebureau gerund te hebben in Amsterdam/Amstelveen heb ik in 2003 een hele bewuste carrièreswitch gemaakt naar de makelaardij.

Ik ontmoette mijn partner in 2001 en een jaar later wilden wij graag samen een huis kopen en zijn toenmalige woning verkopen. De makelaar die destijds de verkoop verzorgde had geen plan, kwam zijn beloften niet na, was slecht bereikbaar; kortom ik dacht dat kan ik beter!

Na rijp beraad daarom terug naar de schoolbanken om de juiste en beste opleiding te volgen. Als je iets doet moet je het goed en zorgvuldig doen. Mijn passie voor het makelaarsvak is tijdens de opleiding alleen maar toegenomen en toen mijn partner van makelaar veranderde heb ik samen met deze nieuwe, enthousiaste makelaar een marketingplan opgesteld, een wervende tekst zowel in het Nederlands als in het Engels geschreven en inderdaad de woning werd toen binnen een week verkocht! Let wel het was toen wel een hele andere tijd en geen verkopersmarkt.

Sinds 2005 ben ik actief en gedreven werkzaam in de makelaardij. Ik heb onder andere ruim twee jaar bij Perfect Real Estate gewerkt waar ik Charles heb opgevolgd. Ook ben ik een korte periode expat geweest. Dat was niet alleen maar een onverdeeld genoegen; dat had voornamelijk met de huisvestingsituatie te maken. Daarom weet ik heel goed hoe belangrijk het is om een fijn, warm huis te bewonen. Juist wanneer je ver van huis bent. Sinds juli 2010 ben ik werkzaam bij 27 Huis Makelaars. Ik beheers naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal zeer goed en de Franse taal redelijk tot goed.

U kunt zowel voor aan- en verkoop van woningen bij mij terecht.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

   Yvonne van Luijk

Yvonne van Luijk

Al vanaf 2000 ben ik actief in de makelaardij en heb ik mijn opleiding voor de makelaardij in 2005 met plezier behaald.

Want wat is er niet leuker dan samen met zoekers op pad te gaan en het huis van hun dromen te vinden? Of is het niet fijn dat een huiseigenaar, die zijn huis wil verkopen, mij het vertrouwen geeft dat ik zijn/haar huis zal verkopen voor de beste prijs? Beide gevallen zijn uiteraard een kwestie van vertrouwen, maar bij een verkoop is de makelaar degene die aan een potentiele koper over zal brengen hoe fijn dit huis is geweest voor de vorige eigenaar...

Dit zijn o.a. voor mij de voornaamste redenen geweest om mijn opleiding te volgen.

Daarnaast ben ik ook werkzaam in het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Op deze manier ben ik bekend op diverse gebieden van het onroerend goed. In Amsterdam hebben we veel te maken met appartementsrechten en mede door mijn activiteiten kan ik een koper de In’s en Out’s vertellen over het lid worden van een V.v.E. bij het aankopen van een appartementsrecht.

Per 01 maart 2012 heb ik me bij het team aangesloten van 27Huis Real Estate Makelaars en hoop samen, met hen, je bij een aan- of verkoop / aan- of verhuur te kunnen bijstaan.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

   Roos Pham

Roos Pham

Rental Team Leader
Mijn naam is Roos Pham, geboren en getogen in Den Haag maar van origine Vietnamese. Voor mijn studie International business ben ik in 2004 naar Amsterdam verhuisd waarvoor ik ook 6 maanden in Parijs aan de Pôle Universitaire Léonard de Vinci heb gestudeerd. Het settelen in een nieuw land, zoeken naar een woning, het spreken van een andere taal was een fantastische ervaring.  

Omdat de onroerend goed wereld mij altijd al aansprak heb ik gekozen om een stage Business Development te doen bij een makelaarskantoor in Amsterdam en het reilen en zeilen van deze business te ontdekken.

Na mijn studie heb ik een baan als Rental Specialist aangenomen bij Perfect Housing waar ik met veel plezier veel ervaring heb mogen opdoen.

Toen ik mijn 2 kinderen kreeg heb ik de buitendienst ingeruild voor de binnendienst en ben ik als (Senior) Commercial Assistent aan de slag gegaan. Ik verzorgde alle huurdocumenten, administratie en was de contact persoon voor huurder en verhuurder. In deze positie heb ik veel over het huurrecht geleerd.

Sinds 2015 werk ik voor 27 Huis Real Estate als Rental Specialist en mag ik ons enthousiaste verhuurteam vertegenwoordigen.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

  Elwin van Dulst

Elwin van Dulst

Ik ben na het behalen van mijn makelaarsdiploma in 2009 gaan werken bij een makelaarskantoor in het Gooi. Ik heb vier jaar in Parijs gewoond als expat, waarna ik in 2015 naar Amsterdam ben verhuisd. Daar ben ik sindsdien makelaar. Mijn favoriete wijken zijn de Jordaan, de Grachtengordel, Oud-Zuid en de Zuidas. Ik blijf levenslang leren en houd van lezen. Naast onroerend goed heb ik veel belangstelling voor psychologie, geschiedenis en technologie.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

 Peter Boogaard

Peter Boogaard

Ik sta dus graag voor u klaar  ‘helping you make all the right moves’!

Anna de Groot

Anna de Groot

Mijn naam is Anna de Groot en ik woon sinds 2014 in Amsterdam. Na zelf op verschillende plekken in de binnenstad gewoond te hebben heb ik besloten mijn passie voor vastgoed te vertalen naar een functie in de makelaardij. Door mijn ervaring bij verschillende bedrijven in andere sectoren kreeg ik de kans om het team van 27 Huis te versterken en hou mij sindsdien nóg meer bezig met de Amsterdamse woningmarkt.

Als binnendienst medewerker ondersteun ik onze makelaars in hun werkzaamheden en sta in contact met alle betrokken partijen om deze van informatie te voorzien en afspraken in te plannen. Ondertussen leer ik hier veel en ben ik met de KRMT-opleiding begonnen om in de toekomst zelf als makelaar aan de slag te gaan!

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan fotografie en reizen. Het zien van zo veel mogelijk verschillende mooie plekken op de wereld inspireert mij ontzettend, maar laat mij ook altijd beseffen hoe fijn het is om in Amsterdam te wonen!

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

Charmaine Kamperman

Charmaine Kamperman

Ik ben Charmaine, sinds oktober 2022 werk ik met veel plezier bij 27Huis, daarvoor heb ik 4 jaar bij een ander Amsterdams makelaarskantoor gewerkt. Sinds 1998 woon ik al in Amsterdam, eerst in het centrum en de laatste 20 jaar in het mooie Oud-Zuid.

Het sociale aspect van dit werk- want wonen is een emotie- en de zakelijke kant die daar aan verbonden is geven mij elke dag weer veel energie. Het contact met mensen is de voornaamste reden waarom dit vak echt bij mij past. Met oog voor detail en gedreven door nieuwsgierigheid en oprechte belangstelling ben ik dan graag een luisterend oor naar de wensen van onze klanten. En wat is er verder mooier dan mensen meenemen op weg naar een nieuwe woning in deze geweldig stad.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

Gianni Brandsen

Gianni Brandsen

Mijn naam is Gianni. Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Aalsmeer. Vanaf mijn 19de woon ik in Amsterdam, de stad die nooit verveelt en waar ik mij thuis voel. Zelf woon ik al een aantal jaar in Oud-West waar ik graag wandel en geniet van de reuring om mij heen. De hotspots van Oud-West zijn voor mij Ikaria, de Karavaan, café Helmers en Meatless District. Bij Ikaria haal ik elke ochtend een kop koffie, een super start van de dag!

Wat het werk als makelaar zo leuk maakt is het sociale contact met mensen en de diversiteit die het met zich meebrengt. De ene dag ben je druk bezig met collega’s op kantoor en de andere dag ben je fietsend de stad aan het verkennen met je cliënten. Persoonlijke begeleiding is voor mij een pré in dit vak. Een woning verkopen en/of aankopen is een proces waarbij de lijntjes kort moeten zijn, je moet je cliënten persoonlijk leren kennen zodat je de wensen en behoeften zo goed mogelijk in kaart kan brengen. Met ons georganiseerde team van financieel adviseurs, bouwkundigen en de notarissen zorgen wij ervoor dat uw aankoop zo efficiënt en soepel mogelijk verloopt. Met mijn marktkennis en mijn netwerk zorg ik er met ons team voor dat er geen mogelijkheid aan u voorbij gaat!

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

     Charles Grayson

Charles Grayson

Eigenaar

Ik ben geboren en getogen in de USA en daarmee is mijn eerste taal het Engels. Mijn kennis van de Nederlandse taal is redelijk. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de onroerend goed wereld waarvan ik meer dan veertien jaar werkzaam ben in Amsterdam. Ik heb gestudeerd aan deTufts University en ik heb in Boston, MA, West Hartford, CT en in Washington DC gewoond voordat ik in 2003 naar Amsterdam verhuisde. Het eerste jaar in Amsterdam werkte ik bij een Nederlands makelaarskantoor dat een focus op de expats markt had. In ditzelfde jaar heb ik mij de Nederlandse taal eigen gemaakt en uiteraard een inburgeringscursus gevolgd. Daarna ben ik bij Perfect Housing gaan werken en heb ik Perfect Real Estate opgezet waar ik de director/manager was. Na drie succesvolle jaren en vele tevreden clienten besloot ik een eigen makelaarskantoor te starten in hartje centrum in de Jordaan. Begin 2008 werd 27 Huis Makelaars B.V. geboren! Ik kijk er naar uit u te helpen met de aankoop of verkoop van een woning of u te assisteren bij de verhuur van uw woning.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

020 428 07 21
   Monique Sylvia Keuris-Sjardin

Monique Sylvia Keuris-Sjardin

RM (Register Makelaar)/teamleader of Buying and Selling

Na ruim 12 jaar een eigen werving- en selectiebureau gerund te hebben in Amsterdam/Amstelveen heb ik in 2003 een hele bewuste carrièreswitch gemaakt naar de makelaardij.

Ik ontmoette mijn partner in 2001 en een jaar later wilden wij graag samen een huis kopen en zijn toenmalige woning verkopen. De makelaar die destijds de verkoop verzorgde had geen plan, kwam zijn beloften niet na, was slecht bereikbaar; kortom ik dacht dat kan ik beter!

Na rijp beraad daarom terug naar de schoolbanken om de juiste en beste opleiding te volgen. Als je iets doet moet je het goed en zorgvuldig doen. Mijn passie voor het makelaarsvak is tijdens de opleiding alleen maar toegenomen en toen mijn partner van makelaar veranderde heb ik samen met deze nieuwe, enthousiaste makelaar een marketingplan opgesteld, een wervende tekst zowel in het Nederlands als in het Engels geschreven en inderdaad de woning werd toen binnen een week verkocht! Let wel het was toen wel een hele andere tijd en geen verkopersmarkt.

Sinds 2005 ben ik actief en gedreven werkzaam in de makelaardij. Ik heb onder andere ruim twee jaar bij Perfect Real Estate gewerkt waar ik Charles heb opgevolgd. Ook ben ik een korte periode expat geweest. Dat was niet alleen maar een onverdeeld genoegen; dat had voornamelijk met de huisvestingsituatie te maken. Daarom weet ik heel goed hoe belangrijk het is om een fijn, warm huis te bewonen. Juist wanneer je ver van huis bent. Sinds juli 2010 ben ik werkzaam bij 27 Huis Makelaars. Ik beheers naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal zeer goed en de Franse taal redelijk tot goed.

U kunt zowel voor aan- en verkoop van woningen bij mij terecht.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

   Yvonne van Luijk

Yvonne van Luijk

Al vanaf 2000 ben ik actief in de makelaardij en heb ik mijn opleiding voor de makelaardij in 2005 met plezier behaald.

Want wat is er niet leuker dan samen met zoekers op pad te gaan en het huis van hun dromen te vinden? Of is het niet fijn dat een huiseigenaar, die zijn huis wil verkopen, mij het vertrouwen geeft dat ik zijn/haar huis zal verkopen voor de beste prijs? Beide gevallen zijn uiteraard een kwestie van vertrouwen, maar bij een verkoop is de makelaar degene die aan een potentiele koper over zal brengen hoe fijn dit huis is geweest voor de vorige eigenaar...

Dit zijn o.a. voor mij de voornaamste redenen geweest om mijn opleiding te volgen.

Daarnaast ben ik ook werkzaam in het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Op deze manier ben ik bekend op diverse gebieden van het onroerend goed. In Amsterdam hebben we veel te maken met appartementsrechten en mede door mijn activiteiten kan ik een koper de In’s en Out’s vertellen over het lid worden van een V.v.E. bij het aankopen van een appartementsrecht.

Per 01 maart 2012 heb ik me bij het team aangesloten van 27Huis Real Estate Makelaars en hoop samen, met hen, je bij een aan- of verkoop / aan- of verhuur te kunnen bijstaan.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

  Elwin van Dulst

Elwin van Dulst

Ik ben na het behalen van mijn makelaarsdiploma in 2009 gaan werken bij een makelaarskantoor in het Gooi. Ik heb vier jaar in Parijs gewoond als expat, waarna ik in 2015 naar Amsterdam ben verhuisd. Daar ben ik sindsdien makelaar. Mijn favoriete wijken zijn de Jordaan, de Grachtengordel, Oud-Zuid en de Zuidas. Ik blijf levenslang leren en houd van lezen. Naast onroerend goed heb ik veel belangstelling voor psychologie, geschiedenis en technologie.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

 Peter Boogaard

Peter Boogaard

Ik sta dus graag voor u klaar  ‘helping you make all the right moves’!

Anna de Groot

Anna de Groot

Mijn naam is Anna de Groot en ik woon sinds 2014 in Amsterdam. Na zelf op verschillende plekken in de binnenstad gewoond te hebben heb ik besloten mijn passie voor vastgoed te vertalen naar een functie in de makelaardij. Door mijn ervaring bij verschillende bedrijven in andere sectoren kreeg ik de kans om het team van 27 Huis te versterken en hou mij sindsdien nóg meer bezig met de Amsterdamse woningmarkt.

Als binnendienst medewerker ondersteun ik onze makelaars in hun werkzaamheden en sta in contact met alle betrokken partijen om deze van informatie te voorzien en afspraken in te plannen. Ondertussen leer ik hier veel en ben ik met de KRMT-opleiding begonnen om in de toekomst zelf als makelaar aan de slag te gaan!

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan fotografie en reizen. Het zien van zo veel mogelijk verschillende mooie plekken op de wereld inspireert mij ontzettend, maar laat mij ook altijd beseffen hoe fijn het is om in Amsterdam te wonen!

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

Charmaine Kamperman

Charmaine Kamperman

Ik ben Charmaine, sinds oktober 2022 werk ik met veel plezier bij 27Huis, daarvoor heb ik 4 jaar bij een ander Amsterdams makelaarskantoor gewerkt. Sinds 1998 woon ik al in Amsterdam, eerst in het centrum en de laatste 20 jaar in het mooie Oud-Zuid.

Het sociale aspect van dit werk- want wonen is een emotie- en de zakelijke kant die daar aan verbonden is geven mij elke dag weer veel energie. Het contact met mensen is de voornaamste reden waarom dit vak echt bij mij past. Met oog voor detail en gedreven door nieuwsgierigheid en oprechte belangstelling ben ik dan graag een luisterend oor naar de wensen van onze klanten. En wat is er verder mooier dan mensen meenemen op weg naar een nieuwe woning in deze geweldig stad.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

Gianni Brandsen

Gianni Brandsen

Mijn naam is Gianni. Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Aalsmeer. Vanaf mijn 19de woon ik in Amsterdam, de stad die nooit verveelt en waar ik mij thuis voel. Zelf woon ik al een aantal jaar in Oud-West waar ik graag wandel en geniet van de reuring om mij heen. De hotspots van Oud-West zijn voor mij Ikaria, de Karavaan, café Helmers en Meatless District. Bij Ikaria haal ik elke ochtend een kop koffie, een super start van de dag!

Wat het werk als makelaar zo leuk maakt is het sociale contact met mensen en de diversiteit die het met zich meebrengt. De ene dag ben je druk bezig met collega’s op kantoor en de andere dag ben je fietsend de stad aan het verkennen met je cliënten. Persoonlijke begeleiding is voor mij een pré in dit vak. Een woning verkopen en/of aankopen is een proces waarbij de lijntjes kort moeten zijn, je moet je cliënten persoonlijk leren kennen zodat je de wensen en behoeften zo goed mogelijk in kaart kan brengen. Met ons georganiseerde team van financieel adviseurs, bouwkundigen en de notarissen zorgen wij ervoor dat uw aankoop zo efficiënt en soepel mogelijk verloopt. Met mijn marktkennis en mijn netwerk zorg ik er met ons team voor dat er geen mogelijkheid aan u voorbij gaat!

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

   Roos Pham

Roos Pham

Rental Team Leader
Mijn naam is Roos Pham, geboren en getogen in Den Haag maar van origine Vietnamese. Voor mijn studie International business ben ik in 2004 naar Amsterdam verhuisd waarvoor ik ook 6 maanden in Parijs aan de Pôle Universitaire Léonard de Vinci heb gestudeerd. Het settelen in een nieuw land, zoeken naar een woning, het spreken van een andere taal was een fantastische ervaring.  

Omdat de onroerend goed wereld mij altijd al aansprak heb ik gekozen om een stage Business Development te doen bij een makelaarskantoor in Amsterdam en het reilen en zeilen van deze business te ontdekken.

Na mijn studie heb ik een baan als Rental Specialist aangenomen bij Perfect Housing waar ik met veel plezier veel ervaring heb mogen opdoen.

Toen ik mijn 2 kinderen kreeg heb ik de buitendienst ingeruild voor de binnendienst en ben ik als (Senior) Commercial Assistent aan de slag gegaan. Ik verzorgde alle huurdocumenten, administratie en was de contact persoon voor huurder en verhuurder. In deze positie heb ik veel over het huurrecht geleerd.

Sinds 2015 werk ik voor 27 Huis Real Estate als Rental Specialist en mag ik ons enthousiaste verhuurteam vertegenwoordigen.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!