Ons team

     Charles Grayson

Charles Grayson

Eigenaar

Ik ben geboren en getogen in de USA en daarmee is mijn eerste taal het Engels. Mijn kennis van de Nederlandse taal is redelijk. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de onroerend goed wereld waarvan ik meer dan veertien jaar werkzaam ben in Amsterdam. Ik heb gestudeerd aan deTufts University en ik heb in Boston, MA, West Hartford, CT en in Washington DC gewoond voordat ik in 2003 naar Amsterdam verhuisde. Het eerste jaar in Amsterdam werkte ik bij een Nederlands makelaarskantoor dat een focus op de expats markt had. In ditzelfde jaar heb ik mij de Nederlandse taal eigen gemaakt en uiteraard een inburgeringscursus gevolgd. Daarna ben ik bij Perfect Housing gaan werken en heb ik Perfect Real Estate opgezet waar ik de director/manager was. Na drie succesvolle jaren en vele tevreden clienten besloot ik een eigen makelaarskantoor te starten in hartje centrum in de Jordaan. Begin 2008 werd 27 Huis Makelaars B.V. geboren! Ik kijk er naar uit u te helpen met de aankoop of verkoop van een woning of u te assisteren bij de verhuur van uw woning.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

020 428 07 21 06 2804 20 79
   Monique Sylvia Keuris-Sjardin

Monique Sylvia Keuris-Sjardin

RMT (Register Makelaar Taxateur)/teamleader of Buying and Selling

Na ruim 12 jaar een eigen werving- en selectiebureau gerund te hebben in Amsterdam/Amstelveen heb ik in 2003 een hele bewuste carrièreswitch gemaakt naar de makelaardij.

Ik ontmoette mijn partner in 2001 en een jaar later wilden wij graag samen een huis kopen en zijn toenmalige woning verkopen. De makelaar die destijds de verkoop verzorgde had geen plan, kwam zijn beloften niet na, was slecht bereikbaar; kortom ik dacht dat kan ik beter!

Na rijp beraad daarom terug naar de schoolbanken om de juiste en beste opleiding te volgen. Als je iets doet moet je het goed en zorgvuldig doen. Mijn passie voor het makelaarsvak is tijdens de opleiding alleen maar toegenomen en toen mijn partner van makelaar veranderde heb ik samen met deze nieuwe, enthousiaste makelaar een marketingplan opgesteld, een wervende tekst zowel in het Nederlands als in het Engels geschreven en inderdaad de woning werd toen binnen een week verkocht! Let wel het was toen wel een hele andere tijd en geen verkopersmarkt.

Sinds 2005 ben ik actief en gedreven werkzaam in de makelaardij. Ik heb onder andere ruim twee jaar bij Perfect Real Estate gewerkt waar ik Charles heb opgevolgd. Ook ben ik een korte periode expat geweest. Dat was niet alleen maar een onverdeeld genoegen; dat had voornamelijk met de huisvestingsituatie te maken. Daarom weet ik heel goed hoe belangrijk het is om een fijn, warm huis te bewonen. Juist wanneer je ver van huis bent. Sinds juli 2010 ben ik werkzaam bij 27 Huis Makelaars. Ik beheers naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal zeer goed en de Franse taal redelijk tot goed.

U kunt zowel voor aan- en verkoop van woningen als taxaties bij mij terecht want ik ben ook Register Taxateur en taxeer regelmatig woningen voor aan- en verkoopbeslissingen en ook uiteraard voor het verkrijgen of omzetten van een hypotheek.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

06 4263 90 06
   Yvonne van Luijk

Yvonne van Luijk

Al vanaf 2000 ben ik actief in de makelaardij en heb ik mijn opleiding voor de makelaardij in 2005 met plezier behaald.

Want wat is er niet leuker dan samen met zoekers op pad te gaan en het huis van hun dromen te vinden? Of is het niet fijn dat een huiseigenaar, die zijn huis wil verkopen, mij het vertrouwen geeft dat ik zijn/haar huis zal verkopen voor de beste prijs? Beide gevallen zijn uiteraard een kwestie van vertrouwen, maar bij een verkoop is de makelaar degene die aan een potentiele koper over zal brengen hoe fijn dit huis is geweest voor de vorige eigenaar...

Dit zijn o.a. voor mij de voornaamste redenen geweest om mijn opleiding te volgen.

Daarnaast ben ik ook werkzaam in het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Op deze manier ben ik bekend op diverse gebieden van het onroerend goed. In Amsterdam hebben we veel te maken met appartementsrechten en mede door mijn activiteiten kan ik een koper de In’s en Out’s vertellen over het lid worden van een V.v.E. bij het aankopen van een appartementsrecht.

Per 01 maart 2012 heb ik me bij het team aangesloten van 27Huis Real Estate Makelaars en hoop samen, met hen, je bij een aan- of verkoop / aan- of verhuur te kunnen bijstaan.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

06 51332498
   Roos Pham

Roos Pham

Rental Team Leader
Mijn naam is Roos Pham, geboren en getogen in Den Haag maar van origine Vietnamese. Voor mijn studie International business ben ik in 2004 naar Amsterdam verhuisd waarvoor ik ook 6 maanden in Parijs aan de Pôle Universitaire Léonard de Vinci heb gestudeerd. Het settelen in een nieuw land, zoeken naar een woning, het spreken van een andere taal was een fantastische ervaring.  

Omdat de onroerend goed wereld mij altijd al aansprak heb ik gekozen om een stage Business Development te doen bij een makelaarskantoor in Amsterdam en het reilen en zeilen van deze business te ontdekken.

Na mijn studie heb ik een baan als Rental Specialist aangenomen bij Perfect Housing waar ik met veel plezier veel ervaring heb mogen opdoen.

Toen ik mijn 2 kinderen kreeg heb ik de buitendienst ingeruild voor de binnendienst en ben ik als (Senior) Commercial Assistent aan de slag gegaan. Ik verzorgde alle huurdocumenten, administratie en was de contact persoon voor huurder en verhuurder. In deze positie heb ik veel over het huurrecht geleerd.

Sinds 2015 werk ik voor 27 Huis Real Estate als Rental Specialist en mag ik ons enthousiaste verhuurteam vertegenwoordigen.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

06 4157 68 23
  Maurice Bos

Maurice Bos

Mijn naam is Maurice Bos en ik woon in Amstelveen.

Op jonge leeftijd ben ik in de makelaardij terecht gekomen en werd meteen gegrepen door het vak. Na ervaring opgedaan te hebben bij een kantoor in de Haarlemmermeer en in Haarlem ben ik uiteindelijk in Amsterdam gaan werken.

Ik ben inmiddels meerdere jaren werkzaam in Amsterdam, Amstelveen en omgeving waar ik me vooral bezig houd met het zoeken/aankopen van de juiste woning voor onze cliënten . 

Door mijn netwerk en marktkennis heb ik al veel cliënten blij kunnen maken met de aankoop van hun woning. Mijn doel is om de deal voor elkaar te krijgen en onze cliënten een goed, comfortabel en vooral blij gevoel te geven.

Verder houd ik naast mijn werk van tennis, gezellige etentjes met vrienden en herinneringen maken met mijn zoontje.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

06-55898529
  Elwin van Dulst

Elwin van Dulst

Ik ben na het behalen van mijn makelaarsdiploma in 2009 gaan werken bij een makelaarskantoor in het Gooi. Ik heb vier jaar in Parijs gewoond als expat, waarna ik in 2015 naar Amsterdam ben verhuisd. Daar ben ik sindsdien makelaar. Mijn favoriete wijken zijn de Jordaan, de Grachtengordel, Oud-Zuid en de Zuidas. Ik blijf levenslang leren en houd van lezen. Naast onroerend goed heb ik veel belangstelling voor psychologie, geschiedenis en technologie.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

 Dominique Groothuis

Dominique Groothuis

Mijn naam is Dominique en ik woon sinds 2016 in het mooie Amsterdam! Ik kom oorspronkelijk uit Ermelo, een dorpje op de Veluwe. Ik heb er altijd met heel veel plezier gewoond, maar toch begon er een paar jaar geleden iets te borrelen. Ik wilde graag beleven hoe het wonen in ‘de grote stad’ zou zijn. Ik kon altijd nog terug hield ik mezelf voor. Nu, jaren later, woon ik hier nog steeds met heel veel plezier.

Ik ben sinds 2016 werkzaam in de makelaardij, en sinds november 2018 ben ik werkzaam als verhuurspecialist bij 27 House Real Estate. Een perfecte baan om te kunnen genieten van de stad. Ik fiets elke dag weer door de leukste buurten en langs de mooiste grachten en krijg ik de kans om mensen te helpen met het vinden van hun droomwoning.

Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat met deze branche te maken heeft. Hoe zou dat huis er van binnen uitzien, wat zou het kosten, zou ik daar kunnen wonen? Ik vind het heerlijk om Funda af te speuren om te kijken wat het huidige aanbod is, maar ook om te zien wat er verhuurd is en voor welke prijs. Ik ben graag op de hoogte van de markt zodat ik precies weet hoe deze in elkaar steekt. Op deze manier kan ik mensen ook het beste voorzien van advies. Ik vind het fijn om samen het proces te bespreken. Wat gaan we doen, wanneer, voor welke prijs, welk contract gebruiken we en uiteraard, wanneer vindt de sleuteloverdracht plaats? Want dat is toch het moment waar we met z’n allen naartoe werken, of het nou gaat om verhuur of aanhuur!  

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

0640565716
 Eva Gravemaker

Eva Gravemaker

Oorspronkelijk kom ik uit het Gooi maar ik woon nu al zo’n 9 jaar in het mooie Amsterdam. Ik heb mijn bachelor Rechten behaald aan de Universiteit van Amsterdam, maar besloot nadat ik bij verschillende advocatenkantoren had gewerkt toch een andere richting uit te gaan. Ik was altijd erg geïnteresseerd in het vastgoed, zo werkte ik ook bij mijn laatste baan op de vastgoedafdeling. Contact met cliënten en de advocaten ondersteunen in al het werk wat bij een levering zoal kwam kijken waren voornamelijk mijn werkzaamheden. Dit vond ik heel interessant en hier is uiteindelijk het balletje gaan rollen. Ik ben toen gestart met de KRMT-opleiding en ben zo bij 27 Huis terechtgekomen. Als binnendienst medewerker help ik de makelaars bij hun dagelijkse werkzaamheden en ben ik vaak het eerste aanspreekpunt op kantoor. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie en vrienden of speel ik een partijtje hockey.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

0653625044
 Peter Boogaard

Peter Boogaard

Ik sta dus graag voor u klaar  ‘helping you make all the right moves’!

Anna de Groot

Anna de Groot

Mijn naam is Anna de Groot en ik woon sinds 2014 in Amsterdam. Na zelf op verschillende plekken in de binnenstad gewoond te hebben heb ik besloten mijn passie voor vastgoed te vertalen naar een functie in de makelaardij. Door mijn ervaring bij verschillende bedrijven in andere sectoren kreeg ik de kans om het team van 27 Huis te versterken en hou mij sindsdien nóg meer bezig met de Amsterdamse woningmarkt.

Als binnendienst medewerker ondersteun ik onze makelaars in hun werkzaamheden en sta in contact met alle betrokken partijen om deze van informatie te voorzien en afspraken in te plannen. Ondertussen leer ik hier veel en ben ik met de KRMT-opleiding begonnen om in de toekomst zelf als makelaar aan de slag te gaan!

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan fotografie en reizen. Het zien van zo veel mogelijk verschillende mooie plekken op de wereld inspireert mij ontzettend, maar laat mij ook altijd beseffen hoe fijn het is om in Amsterdam te wonen!

I look forward to ‘helping you make all the right moves’!

     Charles Grayson

Charles Grayson

Eigenaar

Ik ben geboren en getogen in de USA en daarmee is mijn eerste taal het Engels. Mijn kennis van de Nederlandse taal is redelijk. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de onroerend goed wereld waarvan ik meer dan veertien jaar werkzaam ben in Amsterdam. Ik heb gestudeerd aan deTufts University en ik heb in Boston, MA, West Hartford, CT en in Washington DC gewoond voordat ik in 2003 naar Amsterdam verhuisde. Het eerste jaar in Amsterdam werkte ik bij een Nederlands makelaarskantoor dat een focus op de expats markt had. In ditzelfde jaar heb ik mij de Nederlandse taal eigen gemaakt en uiteraard een inburgeringscursus gevolgd. Daarna ben ik bij Perfect Housing gaan werken en heb ik Perfect Real Estate opgezet waar ik de director/manager was. Na drie succesvolle jaren en vele tevreden clienten besloot ik een eigen makelaarskantoor te starten in hartje centrum in de Jordaan. Begin 2008 werd 27 Huis Makelaars B.V. geboren! Ik kijk er naar uit u te helpen met de aankoop of verkoop van een woning of u te assisteren bij de verhuur van uw woning.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

020 428 07 21 06 2804 20 79
   Monique Sylvia Keuris-Sjardin

Monique Sylvia Keuris-Sjardin

RMT (Register Makelaar Taxateur)/teamleader of Buying and Selling

Na ruim 12 jaar een eigen werving- en selectiebureau gerund te hebben in Amsterdam/Amstelveen heb ik in 2003 een hele bewuste carrièreswitch gemaakt naar de makelaardij.

Ik ontmoette mijn partner in 2001 en een jaar later wilden wij graag samen een huis kopen en zijn toenmalige woning verkopen. De makelaar die destijds de verkoop verzorgde had geen plan, kwam zijn beloften niet na, was slecht bereikbaar; kortom ik dacht dat kan ik beter!

Na rijp beraad daarom terug naar de schoolbanken om de juiste en beste opleiding te volgen. Als je iets doet moet je het goed en zorgvuldig doen. Mijn passie voor het makelaarsvak is tijdens de opleiding alleen maar toegenomen en toen mijn partner van makelaar veranderde heb ik samen met deze nieuwe, enthousiaste makelaar een marketingplan opgesteld, een wervende tekst zowel in het Nederlands als in het Engels geschreven en inderdaad de woning werd toen binnen een week verkocht! Let wel het was toen wel een hele andere tijd en geen verkopersmarkt.

Sinds 2005 ben ik actief en gedreven werkzaam in de makelaardij. Ik heb onder andere ruim twee jaar bij Perfect Real Estate gewerkt waar ik Charles heb opgevolgd. Ook ben ik een korte periode expat geweest. Dat was niet alleen maar een onverdeeld genoegen; dat had voornamelijk met de huisvestingsituatie te maken. Daarom weet ik heel goed hoe belangrijk het is om een fijn, warm huis te bewonen. Juist wanneer je ver van huis bent. Sinds juli 2010 ben ik werkzaam bij 27 Huis Makelaars. Ik beheers naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal zeer goed en de Franse taal redelijk tot goed.

U kunt zowel voor aan- en verkoop van woningen als taxaties bij mij terecht want ik ben ook Register Taxateur en taxeer regelmatig woningen voor aan- en verkoopbeslissingen en ook uiteraard voor het verkrijgen of omzetten van een hypotheek.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

06 4263 90 06
   Yvonne van Luijk

Yvonne van Luijk

Al vanaf 2000 ben ik actief in de makelaardij en heb ik mijn opleiding voor de makelaardij in 2005 met plezier behaald.

Want wat is er niet leuker dan samen met zoekers op pad te gaan en het huis van hun dromen te vinden? Of is het niet fijn dat een huiseigenaar, die zijn huis wil verkopen, mij het vertrouwen geeft dat ik zijn/haar huis zal verkopen voor de beste prijs? Beide gevallen zijn uiteraard een kwestie van vertrouwen, maar bij een verkoop is de makelaar degene die aan een potentiele koper over zal brengen hoe fijn dit huis is geweest voor de vorige eigenaar...

Dit zijn o.a. voor mij de voornaamste redenen geweest om mijn opleiding te volgen.

Daarnaast ben ik ook werkzaam in het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Op deze manier ben ik bekend op diverse gebieden van het onroerend goed. In Amsterdam hebben we veel te maken met appartementsrechten en mede door mijn activiteiten kan ik een koper de In’s en Out’s vertellen over het lid worden van een V.v.E. bij het aankopen van een appartementsrecht.

Per 01 maart 2012 heb ik me bij het team aangesloten van 27Huis Real Estate Makelaars en hoop samen, met hen, je bij een aan- of verkoop / aan- of verhuur te kunnen bijstaan.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

06 51332498
  Maurice Bos

Maurice Bos

Mijn naam is Maurice Bos en ik woon in Amstelveen.

Op jonge leeftijd ben ik in de makelaardij terecht gekomen en werd meteen gegrepen door het vak. Na ervaring opgedaan te hebben bij een kantoor in de Haarlemmermeer en in Haarlem ben ik uiteindelijk in Amsterdam gaan werken.

Ik ben inmiddels meerdere jaren werkzaam in Amsterdam, Amstelveen en omgeving waar ik me vooral bezig houd met het zoeken/aankopen van de juiste woning voor onze cliënten . 

Door mijn netwerk en marktkennis heb ik al veel cliënten blij kunnen maken met de aankoop van hun woning. Mijn doel is om de deal voor elkaar te krijgen en onze cliënten een goed, comfortabel en vooral blij gevoel te geven.

Verder houd ik naast mijn werk van tennis, gezellige etentjes met vrienden en herinneringen maken met mijn zoontje.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

06-55898529
  Elwin van Dulst

Elwin van Dulst

Ik ben na het behalen van mijn makelaarsdiploma in 2009 gaan werken bij een makelaarskantoor in het Gooi. Ik heb vier jaar in Parijs gewoond als expat, waarna ik in 2015 naar Amsterdam ben verhuisd. Daar ben ik sindsdien makelaar. Mijn favoriete wijken zijn de Jordaan, de Grachtengordel, Oud-Zuid en de Zuidas. Ik blijf levenslang leren en houd van lezen. Naast onroerend goed heb ik veel belangstelling voor psychologie, geschiedenis en technologie.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

 Dominique Groothuis

Dominique Groothuis

Mijn naam is Dominique en ik woon sinds 2016 in het mooie Amsterdam! Ik kom oorspronkelijk uit Ermelo, een dorpje op de Veluwe. Ik heb er altijd met heel veel plezier gewoond, maar toch begon er een paar jaar geleden iets te borrelen. Ik wilde graag beleven hoe het wonen in ‘de grote stad’ zou zijn. Ik kon altijd nog terug hield ik mezelf voor. Nu, jaren later, woon ik hier nog steeds met heel veel plezier.

Ik ben sinds 2016 werkzaam in de makelaardij, en sinds november 2018 ben ik werkzaam als verhuurspecialist bij 27 House Real Estate. Een perfecte baan om te kunnen genieten van de stad. Ik fiets elke dag weer door de leukste buurten en langs de mooiste grachten en krijg ik de kans om mensen te helpen met het vinden van hun droomwoning.

Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat met deze branche te maken heeft. Hoe zou dat huis er van binnen uitzien, wat zou het kosten, zou ik daar kunnen wonen? Ik vind het heerlijk om Funda af te speuren om te kijken wat het huidige aanbod is, maar ook om te zien wat er verhuurd is en voor welke prijs. Ik ben graag op de hoogte van de markt zodat ik precies weet hoe deze in elkaar steekt. Op deze manier kan ik mensen ook het beste voorzien van advies. Ik vind het fijn om samen het proces te bespreken. Wat gaan we doen, wanneer, voor welke prijs, welk contract gebruiken we en uiteraard, wanneer vindt de sleuteloverdracht plaats? Want dat is toch het moment waar we met z’n allen naartoe werken, of het nou gaat om verhuur of aanhuur!  

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

0640565716
 Eva Gravemaker

Eva Gravemaker

Oorspronkelijk kom ik uit het Gooi maar ik woon nu al zo’n 9 jaar in het mooie Amsterdam. Ik heb mijn bachelor Rechten behaald aan de Universiteit van Amsterdam, maar besloot nadat ik bij verschillende advocatenkantoren had gewerkt toch een andere richting uit te gaan. Ik was altijd erg geïnteresseerd in het vastgoed, zo werkte ik ook bij mijn laatste baan op de vastgoedafdeling. Contact met cliënten en de advocaten ondersteunen in al het werk wat bij een levering zoal kwam kijken waren voornamelijk mijn werkzaamheden. Dit vond ik heel interessant en hier is uiteindelijk het balletje gaan rollen. Ik ben toen gestart met de KRMT-opleiding en ben zo bij 27 Huis terechtgekomen. Als binnendienst medewerker help ik de makelaars bij hun dagelijkse werkzaamheden en ben ik vaak het eerste aanspreekpunt op kantoor. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie en vrienden of speel ik een partijtje hockey.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

0653625044
 Peter Boogaard

Peter Boogaard

Ik sta dus graag voor u klaar  ‘helping you make all the right moves’!

Anna de Groot

Anna de Groot

Mijn naam is Anna de Groot en ik woon sinds 2014 in Amsterdam. Na zelf op verschillende plekken in de binnenstad gewoond te hebben heb ik besloten mijn passie voor vastgoed te vertalen naar een functie in de makelaardij. Door mijn ervaring bij verschillende bedrijven in andere sectoren kreeg ik de kans om het team van 27 Huis te versterken en hou mij sindsdien nóg meer bezig met de Amsterdamse woningmarkt.

Als binnendienst medewerker ondersteun ik onze makelaars in hun werkzaamheden en sta in contact met alle betrokken partijen om deze van informatie te voorzien en afspraken in te plannen. Ondertussen leer ik hier veel en ben ik met de KRMT-opleiding begonnen om in de toekomst zelf als makelaar aan de slag te gaan!

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan fotografie en reizen. Het zien van zo veel mogelijk verschillende mooie plekken op de wereld inspireert mij ontzettend, maar laat mij ook altijd beseffen hoe fijn het is om in Amsterdam te wonen!

I look forward to ‘helping you make all the right moves’!

   Roos Pham

Roos Pham

Rental Team Leader
Mijn naam is Roos Pham, geboren en getogen in Den Haag maar van origine Vietnamese. Voor mijn studie International business ben ik in 2004 naar Amsterdam verhuisd waarvoor ik ook 6 maanden in Parijs aan de Pôle Universitaire Léonard de Vinci heb gestudeerd. Het settelen in een nieuw land, zoeken naar een woning, het spreken van een andere taal was een fantastische ervaring.  

Omdat de onroerend goed wereld mij altijd al aansprak heb ik gekozen om een stage Business Development te doen bij een makelaarskantoor in Amsterdam en het reilen en zeilen van deze business te ontdekken.

Na mijn studie heb ik een baan als Rental Specialist aangenomen bij Perfect Housing waar ik met veel plezier veel ervaring heb mogen opdoen.

Toen ik mijn 2 kinderen kreeg heb ik de buitendienst ingeruild voor de binnendienst en ben ik als (Senior) Commercial Assistent aan de slag gegaan. Ik verzorgde alle huurdocumenten, administratie en was de contact persoon voor huurder en verhuurder. In deze positie heb ik veel over het huurrecht geleerd.

Sinds 2015 werk ik voor 27 Huis Real Estate als Rental Specialist en mag ik ons enthousiaste verhuurteam vertegenwoordigen.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

06 4157 68 23