16 photos available

For sale: Eerste Schinkelstraat 39-3, 1075TW Amsterdam

Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 35 m²
€205,000
Sold

General

SOLD!!!

-English Text Below-

Uitpakken en wonen op een van de leukste plekken van Amsterdam? Dat kan! Wij mogen dit sfeervol en licht 2-kamer appartement van circa 36 m2 (bruto 56 m2!) gelegen op de bovenste etage van een goed onderhouden appartementencomplex aanbieden.
De woning ligt op eigen grond en bevindt zich in de gezellige en populaire Schinkelbuurt in Oud-Zuid met gezellige cafés,... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Construction period 1930
Status Sold
Offered since 05 January 2017

Features

Offer
Reference number 05356
Asking price €205,000
Service costs €69
Water €12
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 05 January 2017
Last updated 16 June 2017
Ownership rights Condominium
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1930
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Roof
Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 35 m²
Content 137 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Near highway
Near public transport
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Facilities
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

SOLD!!!

-English Text Below-

Uitpakken en wonen op een van de leukste plekken van Amsterdam? Dat kan! Wij mogen dit sfeervol en licht 2-kamer appartement van circa 36 m2 (bruto 56 m2!) gelegen op de bovenste etage van een goed onderhouden appartementencomplex aanbieden.
De woning ligt op eigen grond en bevindt zich in de gezellige en populaire Schinkelbuurt in Oud-Zuid met gezellige cafés, winkels en restaurants. Het Vondelpark is dichtbij en ook het openbaar vervoer en uitvalswegen zijn op korte afstand te vinden.

Indeling:
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen met een crèmekleurige open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De badkamer bevindt zich in het midden van de woning met witte metro wandtegels en een grijs/zwarte stenen vloer. De badkamer is voorzien van douche (stoomcabine), toilet en wastafel. U treft hier een daklicht waardoor ook deze ruimte zeer licht is.
De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een deel schuine wanden en een ruime kast. Ook deze kamer is naast een gewoon raam voorzien van een daklicht en twee dakramen.
Vervolgens is er nog een aparte kast voor de cv ketel waarin tevens aansluiting is voor een wasmachine. De woning is voorzien van een nieuwe neutraal kleurige laminaatvloer.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: ca. 35 m2 (bruto ca. 56 m2, meetrapport aanwezig).
• Totaal aantal kamers: 2
• Aantal slaapkamers: 1
• Gesplitst in 2005
• Eigen grond (geen erfpacht)
• Servicekosten bedragen EUR 69,00 per maand

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. 27 Huis Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van 27 Huis Makelaars.

-English Text -

Charming and super light 1-bedroom penthouse apartment in the trendy Schinkelbuurt neighborhood of Old South. This renovated, modernized apartment in a well maintained building is situated on private land (eigen grond - thus no land lease to pay) and close to the Vondel Park, hip cafés, restaurants, shopping, public transport and more!

Lay-out:
Via the central stairwell you reach the apartment on the top/third floor. The bright living room can be found on the front with an open kitchen, built-in appliances, a nice window and 4 skylights. The bedroom on the back side features a spacious closet, window, and 2 more sky lights. The bathroom boasts a steam cabin/shower, toilet, sink and yet another skylight. Finally, in the hallway, there is another closet with the heating system as well as connections for a washing machine. The apartment has laminated floors.

Details:
• Living space: ca. 35m2 (gross space is ca. 56m2!)
• Total number of rooms: 2
• Total number of bedrooms: 1
• Divided into apartment rights in 2005
• Free hold/Eigen ground (no lease hold)!
• Service costs are EUR 69,00 per month

Highlights:
• Popular location in the Schinkelbuurt area in Old-South
• Nicely renovated and finished
• Close to the Vondel Park
• Very light apartment with several windows and skylights!
• Active Owners Association (VvE)

The information, data as well as dimensions in both the brochure and on the floor plans are indicative and not binding. Although the information is carefully composed, it is however possible that certain information may change, become outdated or not be accurate. The information listed on the maps and in the brochure can therefore in no way be derived rights. 27 House Real Estate accepts no liability for incorrect or incomplete information in the brochure or floor plans nor for damages resulting from the visit to our website or other websites that are accessible through links from the website of 27 House Real Estate.

Recently viewed