Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam Photo - Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam
18 photos available

Sold: Groenhoven 353, 1103 LK Amsterdam

Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 53 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€175,000
Sold

General

Wij mogen u dit goed ingedeelde 2-kamer appartement met een ruim balkon en gedeelde berging in de onderbouw aanbieden. Het appartement ligt op de 8e verdieping en heeft een prachtig uitzicht! Een ideaal appartement om in te starten maar kan ook een goede optie zijn voor ouders van studerende kinderen.

Omgeving:
Het appartement is goed gelegen vlakbij de Bijlmerweide, metrostation Ganzenh... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Construction period 1975
Status Sold
Offered since 20 April 2020

Features

Offer
Reference number 05697
Asking price €175,000
Service costs €189
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 20 April 2020
Last updated 03 June 2020
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 9th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1975
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall
Surfaces and content
Effective area 53 m²
Living area 23.96 m²
Content 169 m³
Surface area external, linked storage rooms 5.7 m²
Balcony 5.78 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near park
Near public transport
Residential area
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes

Description

Wij mogen u dit goed ingedeelde 2-kamer appartement met een ruim balkon en gedeelde berging in de onderbouw aanbieden. Het appartement ligt op de 8e verdieping en heeft een prachtig uitzicht! Een ideaal appartement om in te starten maar kan ook een goede optie zijn voor ouders van studerende kinderen.

Omgeving:
Het appartement is goed gelegen vlakbij de Bijlmerweide, metrostation Ganzenhoef, station Diemen-Zuid, hogeschool IN-Holland en voor al uw dagelijkse benodigdheden de winkels aan de Bijlmerdreef. Ook bent u zo op de ring A10 met de auto met de uitvalswegen richting Utrecht en Almere. Parkeren in de straat is vrij maar u kunt ook een bewonersvergunning aanvragen voor in de onderliggende garage.
Het gebouw is gelegen in een zeer groene omgeving, rust en ontspanning kunt u hier zeker vinden. Hardlopen, tennissen in het park of lekker op je balkon van het uitzicht genieten.

Indeling:
Lift, entree op de 8e verdieping, hal met toegang tot de ruime badkamer welke is. v.v. een douche, wastafel, toilet en een ingebouwde kast.
Ruime woonkamer van ca. 24m² met een open keuken. Het nette keukenblok is v.v. een inbouwkookplaat, oven, afzuigkap en heeft toegang tot een bijkeuken / opbergruimte van ca. 2,4m². In de opbergruimte is de wasmachine- en drogeraansluiting te vinden en evt. ruimte voor een extra koelkast of vriezer. Vanuit de woonkamer is er via de schuifpui toegang tot het balkon met een wijds uitzicht. De ruime slaapkamer is ca. 17m² en is v.v. inbouwkasten en heeft 2 ramen voor daglicht en hierdoor een prachtig uitzicht.

Details:
- Woonoppervlakte ca. 53m²
- Servicekosten € 189,00 inclusief voorschot stookkosten;
- Erfpacht € 232,44 per half jaar;
- Tijdvak loopt tot 1 april 2026;
- Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1966 zijn van toepassing;
- Interessante afkoopmogelijkheden voor de erfpacht;
- Balkon op het Oosten;
- Gedeelde berging in de onderbouw, toren 5;
- Groene woonomgeving met weids uitzicht;
- Energielabel D;
- Volledig dubbel glas;
- Bouwjaar 1975;
- Actieve VvE;
- Huismeester aanwezig;
- Oplevering in overleg, gunning voorbehoud eigenaar.

*** Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen m.b.t het coronavirus, bezichtigen we tot nader bericht zoveel mogelijk 1 op 1. U kunt dus met een gerust hart komen kijken in onze woningen. Wij zullen daarom geen groepsbezichtigingen inplannen en vragen tijdens de bezichtigingen een passende afstand van 1,5 meter te houden, geen handen te schudden en bij verkoudheidsklachten/griep, geen bezichtigingen in te plannen.
Wij vragen onze bezichtigingskandidaten ook de bezichtiging te annuleren indien zij dergelijke klachten hebben.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. 27 Huis Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van 27 Huis Makelaars. Tevens sluit 27 Huis Makelaars aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.
Close

Recently viewed