Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam Photo - Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam
29 photos available

Sold: Marnixkade 77D, 1015 ZE Amsterdam

Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 55.5 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€430,000
Sold

General

*English Text Below*

Wonen in de Amsterdamse Jordaan aan de Singelgracht! Wie wil dat niet?! Dit begane grond appartement (van circa 56 m2) MET TUIN is gelegen OP EIGEN GROND aan een verrassend rustig stukje Marnixkade. Vanuit de 1-2 slaapkamers is er uitzicht op de Singelgracht. Het 3-kamer appartement verkeert in goede staat van onderhoud en is een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Status Sold
Offered since 07 February 2020

Features

Offer
Reference number 05671
Asking price €430,000
Service costs €100
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 07 February 2020
Last updated 24 March 2020
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Composite
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Effective area 55.5 m²
Living area 23.48 m²
Kitchen area 5.82 m²
Content 217 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Surface area external, linked storage rooms 35 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location At waterside
City centre
Near public transport
Near school
On a quiet street
On waterway
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Ventilation method Natural ventilation
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Washingmachine connection
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

*English Text Below*

Wonen in de Amsterdamse Jordaan aan de Singelgracht! Wie wil dat niet?! Dit begane grond appartement (van circa 56 m2) MET TUIN is gelegen OP EIGEN GROND aan een verrassend rustig stukje Marnixkade. Vanuit de 1-2 slaapkamers is er uitzicht op de Singelgracht. Het 3-kamer appartement verkeert in goede staat van onderhoud en is een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd (waaronder voorzien van een nieuwe fundering). Vanuit de woonkamer en fraaie open keuken is de tuin bereikbaar. Kortom zorgeloos wonen met dorpsgevoel in een buurt met veel historie en sfeer!

De woning is gelegen op loopafstand van de Bloemgracht, Lindengracht, Brouwersgracht, Noordermarkt, Haarlemmerdijk en het openbaar vervoer. In de directe omgeving bevinden zich vele restaurants, cafés en leuke winkels. Elke maandag is er op de Westerstraat een markt (ook wel genoemd de Lapjesmarkt) en elke zaterdag is er een Boerenmarkt op de Noordermarkt. Uiteraard kunt u ook terecht voor de dagelijkse boodschappen op bijvoorbeeld de Westerstraat. De woning is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en met de auto bent u zo op de Ring A-10.
De Marnixkade in de Amsterdamse Jordaan is een kade die grotendeels parallel aan de Marnixstraat loopt en de oostelijke oever vormt van het noordelijke deel van de Singelgracht. De overzijde van diezelfde gracht wordt gevormd door de Nassaukade. De Marnixkade is aangelegd op de Schans (een schans of een verschansing is een oud verdedigingswerk, meestal gemaakt van afgegraven aarde), die deel uitmaakte van de stadswallen. In de 19e eeuw lag hier een van de weinige groenstroken aan de rand van de dichtbevolkte stad. In de tweede helft van de 19e eeuw maakte de gemeente Amsterdam bebouwing mogelijk, onder druk van de enorme behoefte aan bouwgrond voor woningbouw en stedelijke voorzieningen. (Bron: Wikipedia)

Indeling:
Entree en gang met grote bergkast voor onder andere jassen en schoenen. De eerste slaapkamer is vanuit de gang bereikbaar en heeft uitzicht over de Singelgracht. De badkamer heeft vloerverwarming en is gelegen aan het einde van de gang en is voorzien van een douche, een wastafel, een toilet en aansluiting voor een wasmachine en condensdroger. De woonkamer met mooie open keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd waardoor op zonnige dagen ook de tuin bij de woonkamer is te betrekken. De keuken heeft tevens vloerverwarming. De tweede slaapkamer is ook aan de voorzijde van de woning gelegen maar kan ook dienen als onderdeel van de woonkamer of als studeerruimte. De gehele woning is voorzien van dubbel glas. Ook ligt er (behalve in de keuken en badkamer) een mooie houten vloer. De tuin is gelegen op het Noordoosten en heeft ook een schuurtje. Ook kan er natuurlijk aan de voorzijde van de woning genoten worden van het uitzicht op de Singelgracht.

Bijzonderheden:
*Woonoppervlakte: ca. 56 m2. Nen 2580 meetrapport aanwezig.
*TUIN met schuurtje
*Gelegen op EIGEN GROND (dus geen erfpacht!)
*Volledig gerenoveerd een aantal jaar geleden (waaronder met nieuwe fundering)
*Gesplitst in 2007
*Gelegen aan de Singelgracht
*Gesitueerd in de Jordaan aan een rustige kade
*1-2 slaapkamers
*Open keuken
*Mooie houten vloer
*Vloerverwarming in badkamer en open keuken
*Actieve VvE: groot onderhoud (schilderwerk) voor- en achtergevel, trappenhuis en renovatie nok van het dak zijn recent uitgevoerd.
*Servicekosten: € 100,-- per maand
*Oplevering in overleg, kan spoedig

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag met u een afspraak!
Voor afspraken kunt u contact opnemen met Monique Keuris (06-42639006/020-4280721) / monique@ 27huis.nl

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. 27 Huis Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van 27 Huis Makelaars. Tevens sluit 27 Huis Makelaars aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

*English text*

Living in Amsterdam’s popular Jordaan neighbourhood on the scenic Singelgracht canal! Who can refuse that?! This 1-2 bedroom, ground floor apartment of approximately 56 m2 has a GARDEN and is situated on FREEHOLD GROUND (No Land Lease!) in a surprisingly quiet part of the Jordaan at the Marnixkade yet close to all the city has to offer.

There is a nice view from the bedrooms onto the Singelgracht. The 3-room apartment is in good condition and was completely renovated a few years ago (including a new foundation!). From the living room and beautiful open kitchen one has access to the garden. In short, this is carefree living with a village feeling in a neighborhood with a lot of history and atmosphere in the historic Jordaan!
The property is located within walking distance of the Bloemgracht, Lindengracht, Brouwersgracht, Noordermarkt, Haarlemmerdijk and public transport. There are many restaurants, cafés and nice shops in the immediate vicinity. Every Monday there is a market on the Westerstraat (also called the ‘Lapjesmark’t) and every Saturday there is a Farmers Market on the Noordermarkt. Of course one can also go to the Westerstraat for daily shopping. The property is easily accessible by public transport and by car you can easily reach the Ring A-10.
The Marnixkade in Amsterdam's Jordaan is a canal that runs largely parallel to the Marnixstraat and forms the eastern bank of the northern part of the Singel canal. The other side of the same canal is formed by the Nassaukade. The Marnixkade was constructed on the Schans (a ramp is an old defense work, usually made from excavated earth), which was part of the city walls. In the 19th century this was one of the few green strips on the outskirts of the densely populated city. In the second half of the 19th century, the municipality of Amsterdam made building possible, under pressure from the enormous need for building land for housing and urban facilities. (Source: Wikipedia).

Layout:
Entrance and hallway with large storage cupboard for coats and shoes. The first bedroom is accessible from the hallway and has a view over the Singelgracht. The bathroom has underfloor heating and is located at the end of the corridor and is equipped with a shower, sink, toilet and a connection for a washing machine and dryer. The living room with a beautiful open kitchen is situated at the rear of the house and has access to a nice garden. On sunny days the garden can be used as an extension of the living area. The kitchen also features underfloor heating. The second bedroom is located at the front of the house but can also serve as part of the living room or can be used as a study. The entire apartment has double glazed/insulated windows. Futhermore, the apartment (except from the kitchen and bathroom) has beautiful wooden floors. The garden is facing Northeast and also has a handy storage shed. Of course one can also enjoy the view of the Singelgracht at the front of the home.

Highlights:
-Living space: approx 56 m2. NEN2580 measurement report available.
-GARDEN with shed
-Located on OWN GROUND/FREEHOLD GROUND (so no leasehold!)
-Situated with view on the Singelgracht in the Jordaan on a quiet quay
-Completely renovated a few years ago (including new foundation!)
-Divided into apartment rights in 2007
-1-2 bedrooms
-Open kitchen
-Nice wooden floors
-Active Owners Association/VvE: major maintenance (paintwork) front and rear facade, stairwell and renovation of the roof were recently performed.
-Service costs: EUR 100,-- per month
-Closing in consultation; can be soon

Curious to see this apartment? We would like to make an appointment with you!
For appointments, promptly contact Monique Keuris (06-4263-9006/020-4280721) / monique@ 27huis.nl.

The data and dimensions on the maps and in the brochure are indicative. Although the information has been carefully composed it is not excluded that some information about time is outdated or no longer correct. The information listed on the maps and in the brochure can therefore in no way be legally binding. 27 House Real Estate accepts no liability for incorrect or incomplete real estate information or for any damages as a result of your visit to our website or other websites that are accessible through links from the website of 27 House Real Estate. 27 House Real Estate accepts no liability for any external parties.

Floor plans

Close

Recently viewed