Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam Foto - Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam
25 foto's beschikbaar

Verkocht: Geuzenstraat 35I, 1056 KA Amsterdam

Type object Appartement, bovenwoning
Perceeloppervlakte 61,8 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 55,8 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 299.500,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Dit heerlijke, lichte 3-kamer appartement heeft een totale woonoppervlakte van ca. 56m2 en heeft een balkon op het Westen en een separate berging in de onderbouw. Het appartement bevindt zich in een van de rustige straten van stadsdeel De Baarsjes, Amsterdam-West.

- English text below –

Dit appartement heeft een woonkamer, een dichte keuken, twee slaapkamers, een doucheruimte, een ruime... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, bovenwoning
Bouwperiode 1933
Status Verkocht
Aangeboden sinds Dinsdag 11 februari 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05680
Vraagprijs € 299.500,- k.k.
Servicekosten € 116,69
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 11 februari 2020
Laatste wijziging Donderdag 12 maart 2020
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1933
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 61,8 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 55,8 m²
Woonkameroppervlakte 22,9 m²
Keukenoppervlakte 5,21 m²
Inhoud 184 m³
Oppervlakte externe bergruimte 4,7 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 7 m²
Balkonoppervlakte 6,94 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal toiletten 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
CV ketel
CV ketel Vaillant
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2011
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft schuur/berging Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Erfpacht zonder opstalvergoeding

Omschrijving

Dit heerlijke, lichte 3-kamer appartement heeft een totale woonoppervlakte van ca. 56m2 en heeft een balkon op het Westen en een separate berging in de onderbouw. Het appartement bevindt zich in een van de rustige straten van stadsdeel De Baarsjes, Amsterdam-West.

- English text below –

Dit appartement heeft een woonkamer, een dichte keuken, twee slaapkamers, een doucheruimte, een ruime toiletgelegenheid met wastafel en een berging in de onderbouw.

Het complex is rustig gelegen aan de Geuzenstraat. De buurt kenmerkt zich als een van de groenste buurten van Amsterdam, voorheen gemeente Sloten, met haar oude bomen en karakteristieke plantsoentjes.

De woning is slechts op enkele minuten fietsafstand gelegen van de buurten Oud-West, de Jordaan en het Westerpark. In de directe omgeving zijn sportfaciliteiten, scholen, kinderdagverblijven en winkels voor de dagelijkse boodschappen aanwezig. Op loopafstand vind je trendy winkels, restaurants en gezellige cafés aan o.a. in de Jan Evertsenstraat, de Clercqstraat en de Jan van Galenstraat. Voor de groene ontspanning zijn het Erasmuspark en het Rembrandtpark snel en makkelijk te bereiken.
Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, binnen ca. 5 minuten ben je met de auto op de Ring A10. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend, diverse tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand.

Ben je op zoek naar een licht appartement met een balkon, aan een rustige straat, maar waarbij je binnen enkele minuten in het bruisende Amsterdam-West kunt zijn en waar alles binnen handbereik is, dan is dit je kans!

Indeling:
Via het open portiek heb je toegang tot het gezamenlijke trappenhuis. Op de eerste verdieping bevindt zich de entree van het appartement.
Bij binnenkomst kom je in de hal, waar vanuit je toegang hebt tot alle vertrekken.
De woonkamer ligt aan de voorzijde en door de twee grote ramen is dit een lichte ruimte. De dichte keuken ligt aan de achterzijde en geeft toegang tot het balkon. Vanaf het balkon, gelegen op het Westen, heb je een fantastisch uitzicht over de, door Mien Ruys, aangelegde, afgesloten en goed verzorgde binnentuin. Aan beide zijden van de keuken liggen de twee slaapkamers die d.m.v. openslaande deuren ook toegang tot het balkon hebben. In een van de slaapkamers is de doucheruimte te betreden. Vanuit de hal is de ruime toiletgelegenheid met de wastafel gesitueerd. Door middel van een verbouwingsaanpassing is het mogelijk deze twee ruimtes samen te voegen en een volwaardige badkamer te realiseren.
De andere slaapkamer heeft de beschikking over een vaste kledingkast.
De C.V.-ketel is gesitueerd in de trapkast in het gemeenschappelijke trappenhuis.
De externe berging van ca. 5m2 is gelegen in de onderbouw. Vanuit de berging heb je tevens toegang tot de gemeenschappelijke prachtige binnentuin waar ook een gezamenlijke plek is om je fiets te stallen.

Bijzonderheden:

- Licht appartement gelegen op de 1e verdieping;
- Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpacht, die is afgekocht tot 16-09-2058;
- Woonoppervlakte ca. 55,8m2 (NEN-2580 rapport aanwezig);
- Balkon gelegen op het Westen, oppervlakte ca. 7m2;
- Berging in de onderbouw van ca. 4,7m2;
- Bouwjaar 1933-1940;
- Voorzijde houten kozijnen – achterzijde kunststof kozijnen, beide voorzien van dubbele beglazing;
- Intercom;
- De fantastische (afgesloten) binnentuin is onder architectuur van Mien Ruys in 1933-1934 aangelegd;
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. C.V.-ketel (Vaillant, 2011);
- De actieve VvE Geuzenhof II, wordt professioneel beheerd door Het Nieuwe VvE Beheer (HNVB). De maandelijkse servicekosten bedragen € 116,69;
- Parkeren op de openbare weg, waarbij een aanvraag voor een parkeervergunning (vergunningsgebied West 1.1) mogelijk is.

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak met je!

Aanvaarding in overleg.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. 27 Huis Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van 27 Huis Makelaars. Tevens sluit 27 Huis Makelaars aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

--------------------------------
This lovely, bright 3-room apartment has a total living area of ca. 56m2 with a balcony on the sunny West and a separate storage room in the substructure. The building is located on a very quiet street in the best part of the Baarsjes neighborhood of Amsterdam West very close to the center and the Jordaan.

This apartment has a living room, a separate kitchen, two bedrooms, a shower room, a spacious toilet area with sink and a private storage room in the substructure.

The complex is nicely located on the cozy and residential Geuzenstraat. The neighbourhood is characterized as one of the greenest neighbourhoods in Amsterdam, formerly the municipality of Sloten, with its old trees and characteristic plant soentjes, yet within easy walking distance to shopping and many wonderful restaurants and cafes.

The house is only a few minutes away from the neighbourhoods Oud-West, the Jordaan and the Westerpark. Sports facilities, schools, nurseries and shops for daily groceries are available in the immediate vicinity. Trendy shops, restaurants and cosy cafés on Jan Evertsenstraat, the de Clercqstraat and Jan van Galenstraat are within walking distance. For the relaxation and greenery, the Erasmus Park and Rembrandtpark are each easy to reach.
The apartment is conveniently located in with easy access to the highways, within about 5 minutes you can take the car on the Ring A10. The accessibility by public transport is also excellent, several tram and bus stops are within walking distance.
If you are looking for a bright apartment with a balcony, on a quiet street, but where you can be in the bustling Amsterdam-West within minutes and where everything is at your fingertips, then this is your chance!

Layout:
Through the open archway you have access to the joint stairwell. On the first floor is the entrance of the apartment. Upon entering you find the hall with access to all rooms.
The living room is located at the front and features two large windows allowing light to flow in. The closed kitchen is located at the back and provides access to the West facing balcony. From the balcony, you have a fantastic view over the, landscaped, enclosed and well-kept courtyard garden, built by Mien Ruys.
On either side of the kitchen you will find the two bedrooms that also have access to the balcony. In one of the bedrooms you can enter the shower room. From the hallway, you will find the spacious toilet area with a sink. With some clever but simple renovating, it is possible to merge these two smaller bathroom spaces and create a full bathroom.
The other bedroom has a fixed wardrobe. The C.V. boiler is situated in the stairwell in the communal staircase.
The external storage room of approx. 5m2 is located in the substructure. From the storage room you also have access to the communal beautiful courtyard garden where there is a shared place to store you bike.

Details:

- Bright apartment located on the 1st floor;
- The apartment is located on municipal lease hold, which was bought off until 16-09-2058;
- Living area approx. 55,8m2 (NEN-2580 report present);
- Balcony located on the West, area approx. 7m2;
- Storage in the substructure of approx. 4,7m2;
- Year of Building 1933-1940;
- Front wooden frames – rear kunststof frames, both equipped with double glazing;
- Intercom;
- The fantastic (enclosed) courtyard garden was built under the architecture design of Mien Ruys in 1933-1934;
- Heating and hot water supply by using C.V. boiler (Vaillant, 2011);
- The active VvE Geuzenhof II, is professionally managed by Het Nieuwe VvE Beheer (HNVB). The monthly service fee is € 116.69;
- Public street parking via an application for a parking permit (permit area West 1.1) is possible.

Curious? We like to make an appointment with you!

Acceptance in consultation.

The data and dimensions on the maps and in the brochure are indicative. Although the information has been carefully composed it is not excluded that some information about time is outdated or no longer correct. The information listed on the maps and in the brochure can therefore in no way be legally binding. 27 House Real Estate accepts no liability for incorrect or incomplete real estate information or for any damages as a result of your visit to our website or other websites that are accessible through links from the website of 27 House Real Estate. 27 House Real Estate accepts no liability for any external parties.
Sluiten

Recent bekeken