Woonkamer Vooraanzicht Woonkamer Art Impression Woonkamer/Eetgedeelte Eetgedeelte / Keuken Uitzicht Uitzicht Eetgedeelte / Keuken Art Impression Keuken Toilet Plattegrond 2e verdieping 3D Plattegrond 2e verdieping Entree appartement 2e verdieping Hal 1e verdieping Slaapkamer voor Slaapkamer voor Slaapkamer voor Kleine slaapkamer Badkamer Overloop 3e verdieping Slaapkamer achter Art Impression Slaapkamer achter Slaapkamer achter Plattegrond 3e verdieping 3D 3e Verdieping Vliering Vooraanzicht Hoek Prinsengracht/Leidsgracht Omgeving
32 foto's beschikbaar

Te koop: Leidsegracht 59-2, 1017 NC Amsterdam

Type object Appartement, bovenwoning, dubbelbovenhuis
Perceeloppervlakte 130,8 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 97,3 m²
Aanvaarding In overleg
€ 1.100.000,- k.k.

Algemeen

- English text below -

DE LEYDENAER - Leidsegracht 59-2

COMFORT van vandaag met de SFEER van weleer op TOPlocatie!

Dit volledig gerenoveerde Rijksmonumentale grachtenpand heeft haar authentieke uitstraling behouden, maar is voorzien van hedendaags comfort.

De luxe dubbele bovenwoning, met uitzicht over de gracht, heeft een woonoppervlakte van circa 97 m2 en een Frans balkon aan de vo... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, bovenwoning, dubbelbovenhuis
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Vrijdag 1 november 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05642
Vraagprijs € 1.100.000,- k.k.
Servicekosten € 216,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 1 november 2019
Laatste wijziging Vrijdag 1 november 2019
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning, dubbelbovenhuis
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Dakbedekking Bitumen
Type dak Mansardedak
Isolatievormen Dakisolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 130,8 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 97,3 m²
Woonkameroppervlakte 48,12 m²
Keukenoppervlakte 6,73 m²
Inhoud 338 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 1,4 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 4
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan water
In centrum
CV ketel
CV ketel Remeha
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2019
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Badkamervoorzieningen Inloopdouche
Toilet
Wasmachineaansluiting
Wastafelmeubel
Heeft een frans balkon Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft ventilatie Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Periodieke bijdrage Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

- English text below -

DE LEYDENAER - Leidsegracht 59-2

COMFORT van vandaag met de SFEER van weleer op TOPlocatie!

Dit volledig gerenoveerde Rijksmonumentale grachtenpand heeft haar authentieke uitstraling behouden, maar is voorzien van hedendaags comfort.

De luxe dubbele bovenwoning, met uitzicht over de gracht, heeft een woonoppervlakte van circa 97 m2 en een Frans balkon aan de voorzijde, dat uniek is voor de Leidsegracht.
Het complex heeft een nieuwe fundering en in het pand zijn drie appartementen vervaardigd.
Alle woningen zijn op een hoogwaardige, luxe, moderne en strakke manier afgewerkt en zijn o.a. voorzien van een visgraat eikenhouten parketvloer en ingebouwde plafondverlichting.

Het pand is gelegen tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht, op een rustige zijgracht midden in de stad. Werkelijk alles tref je binnen loopafstand: winkels, restaurants, cafés, sportscholen en onderwijsinstellingen. Zo is de Leidsestraat met een diversiteit aan winkels om de hoek en ook het bekende winkelgebied De Negen Straatjes ligt in de directe omgeving. Daarnaast is het Leidseplein op enkele minuten lopen, net als even verderop het Vondelpark en het Museumplein. Doordat de omgeving zo rijk is met allerlei voorzieningen, is er voor ieder wat wils!

Indeling:
De entree van het appartement bevindt zich op de 1e verdieping. Via de trap naar de 2e verdieping kom je direct in de lichte doorzonwoonkamer, waarbij je door de grote ramen en het Frans balkon aan de voorzijde, een fantastisch uitzicht hebt over de Leidsegracht. De te plaatsen open keuken met kookeiland, bevindt zich aan de achterzijde van deze verdieping. Tevens bevindt zich op deze verdieping een toilet met fontein.
Via de trap in de woonkamer kom je op de overloop van de 3e verdieping. De master bedroom bevindt zich aan de achterzijde. Aan de voorzijde tref je de 2e slaapkamer en de 3e kleinere slaapkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met Sunshower, wastafelmeubel, toilet en aansluiting voor een wasmachine en droger. In alle vertrekken zijn Velux-dakramen geplaatst, die voor veel lichtinval zorgen en elektrisch bedienbaar zijn. Vanaf de overloop op de 3e verdieping is via een Vlizo trap de vliering toegankelijk van ca. 6m2.

Bijzonderheden:
- Het complex is op eigen grond gelegen, dus GEEN erfpacht;
- Woonoppervlakte ca. 97,3m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Frans balkon aan de voorzijde op de 2e verdieping;
- Nieuwe fundering;
- Monumentaal pand;
- Gehele woning is voorzien van een eikenhouten visgraatvloer;
- Badkamer voorzien van o.a. een inloopdouche met Sunshower;
- Videophone;
- Gehele complex maakt gebruikt van een hydrofoor om de waterdruk te optimaliseren;
- De woning is voorzien van een HR Remeha C.V.-ketel;
- De VvE is genaamd: Vereniging van Eigenaars De Leydenaer. De maandelijkse servicekosten zullen
€ 216,-- gaan bedragen;
- Als projectnotaris zal Elise Visser Notariaat, Sophialaan 17 te 1075 BL Amsterdam, optreden;
- Ouderdoms- en niet zelfbewoningsclausule zijn van toepassing.

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak met je!

Oplevering: Per direct

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. 27 Huis Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van 27 Huis Makelaars. Tevens sluit 27 Huis Makelaars aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

----------------------

THE LEYDENAER - Leidsegracht 59-2

Comfort of today with the atmosphere of yesteryear in a prime location!

This beautiful and completely renovated Monumental Canal House has retained its authentic appearance and character, but has been modernized and equipped with all the comforts of today.

This double top floor apartment, with an amazing view over the Canal, has a living area from approx. 97 m2. There are three renovated apartments in the building and there is a new foundation.
Each unit has been painstakingly finished, boasting high-quality, luxurious, modern and sleek touches and features.
The apartment is equipped with lovely herringbone, oak parquet floors and built-in ceiling lights.

The property is nicely situated between the Prinsengracht and the Keizersgracht, on a quiet canal in the middle of the city. Really everything is within walking distance: shops, restaurants, cafes, sports, schools and educational institutions. The Leidsestraat with a diversity of shops is around the corner and the famous “nine streets” shopping area is in the immediate vicinity. In addition, the Leidseplein is within a few minutes’ walk away, and just a bit further you’ll reach the Vondelpark and the Museumplein. This environment is so rich with all kinds of amenities that there is something for everyone!

Layout:
The entrance of the apartment is located on the 1st floor. Up the private staircase to the 2nd floor, you come directly into the bright, sunny living room, taking in the large windows and the French balcony at the front, with a fantastic view over the Leidsegracht canal. The place for the open kitchen is located at the back of this floor. There is also a toilet with a sink on this floor.
Via the stairs in the living room you arrive on the landing of the 3rd floor. The master bedroom is located at the rear. At the front you reach both the 2nd bedroom and the 3rd smaller bedroom. The bathroom has a walk-in shower with Sunshower, washbasin, toilet and connection for the washer and dryer. Velux roof windows are installed in all rooms providing plenty of light and they are each electrically operable.
From the landing on the 3rd floor you can enter the loft of approx. 6m2 via a loft staircase.

Details
-The complex is located on private ground, so NO leasehold;
-Living area approx. 97.3m2 (NEN 2580 Measurement Report present);
-French balcony at the front on the 2nd floor;
-New Foundation;
-Monumental building;
-Entire apartment is equipped with an oak herringbone floor;
-Bathroom includes a walk-in shower with Sunshower;
-Videophone;
-Hydrofoor, for a better water pressure in the building;
-The apartment is provided with a HR Remeha central heating;
-The VvE is called: Association of Owners De Leydenaer. The monthly service charge will amount to €216,--;
-As a project notary is Elise Visser Notariaat, Sophialaan 17, 1075 BL Amsterdam;
-Old-age and non-self-habitation clauses apply.

Acceptance can be soon.

Are you a bit curious over this little gem? We will be happy to make an appointment with you!

The data and dimensions on the maps and in the brochure are indicative. Although the information has been carefully composed it is not excluded that some information about time is outdated or no longer correct. The information listed on the maps and in the brochure can therefore in no way be legally binding. 27 House Real Estate accepts no liability for incorrect or incomplete real estate information or for any damages as a result of your visit to our website or other websites that are accessible through links from the website of 27 House Real Estate. 27 House Real Estate accepts no liability for any external parties.

Recent bekeken