Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam Foto - Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam
31 foto's beschikbaar

Verkocht: Van Oldenbarneveldtstraat 52Z, 1052 KC Amsterdam

Type object Appartement, bovenwoning
Perceeloppervlakte 85,4 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 79,3 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 595.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Op zoek naar een goed ingedeeld en netjes onderhouden driekamerappartement in Amsterdam? Dan is dit appartement misschien iets voor jou! Het appartement bevindt zich in het zeer comfortabele en fraaie nieuwbouwcomplex HendriXL en is gelegen op EIGEN GROND!

- English text below-

De woning van ca. 79m2 beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een separaat... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, bovenwoning
Bouwperiode 2006
Status Verkocht
Aangeboden sinds Donderdag 3 februari 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05914
Vraagprijs € 595.000,- k.k.
Servicekosten € 157,05
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 3 februari 2022
Laatste wijziging Donderdag 17 maart 2022
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2006
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 85,4 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 79,3 m²
Woonkameroppervlakte 29,62 m²
Keukenoppervlakte 5,67 m²
Inhoud 254 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Tuin
Type Zonneterras
Oriëntering Zuiden
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
CV ketel AWB HR G
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2006
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Inloopdouche
Wastafelmeubel
Heeft een lift Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft ventilatie Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Amsterdam Q 8385 Amsterdam Q 8385
Perceeloppervlakte 2.242 m²
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Erfpacht zonder opstalvergoeding
Lasten Voortdurend, met afkoopoptie, afgekocht tot 29-06-2055
Amsterdam Q 8385 Amsterdam Q 8385
Perceeloppervlakte 2.242 m²
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond
Amsterdam Q 8385 Amsterdam Q 8385
Perceeloppervlakte 2.242 m²
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond
Amsterdam Q 8385 Amsterdam Q 8385
Perceeloppervlakte 2.242 m²
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Op zoek naar een goed ingedeeld en netjes onderhouden driekamerappartement in Amsterdam? Dan is dit appartement misschien iets voor jou! Het appartement bevindt zich in het zeer comfortabele en fraaie nieuwbouwcomplex HendriXL en is gelegen op EIGEN GROND!

- English text below-

De woning van ca. 79m2 beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Tevens heeft het een afgeschermde binnentuin op de binnenplaats van ca. 30m2.

Het appartement ligt in de populaire Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam West. Op de Hugo de Grootplein om de hoek, bevinden zich diverse gezellige café-restaurants en winkels. Aan de achterzijde van het complex is de Albert Heijn gelegen voor je dagelijkse boodschappen.
De Jordaan is slechts 5 minuten lopen en hier heb je een diversiteit aan winkels, boetieks en horecagelegenheden. En niet te vergeten de zaterdagmarkten op de Noordermarkt en de Lindengracht en elke maandagochtend de lapjesmarkt op de Westerstraat.
Op fietsafstand bereik je het Westerpark, het Rembrandtpark en het Erasmuspark. Maar ook De Hallen met restaurantjes en bioscoopzalen ligt op steenworp afstand van de woning vandaan.
Er is een goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen ring A-10. Het openbaar vervoer is in de nabijheid door middel van diverse tramlijnen en busverbindingen.

Bijzonderheden:
* woonoppervlakte ca. 79,3m2;
* binnentuin van ca. 30m2;
* verwarming- en warmwatervoorziening d.m.v. een C.V.-combiketel, type AWB, bouwjaar ca. 2006;
* volledig geïsoleerd;
* de woning is in 2020 geheel intern gerenoveerd, waarbij de keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd en er een PVC visgraat vloer is gelegd;
* het appartement en de tuintjes zijn gelegen op eigen grond;
* de parkeerplaats is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam, die zij heeft uitgegeven in erfpacht, waarbij de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 juni 2052;
* energielabel A afgegeven;
* betaald parkeren en volgens vergunningstelsel. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Amsterdam;
* De actieve VvE HendriXL wordt professioneel beheerd door Newomij;
* Servicekosten van het appartement en de tuintjes bedragen € 157,05 per maand. De servicekosten van de parkeerplaats bedraagt € 11,20 per maand;
* Niet zelfbewoningsclausule is van toepassing.

Is je interesse gewekt? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak je!

Vraagprijs € 595.000,-- k.k.
De parkeerplaats in de parkeergarage wordt afzonderlijk aangeboden met een vraagprijs van € 65.000,-- k.k.
De tussen verkoper en koper gesloten koopovereenkomst komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend.

Aanvaarding in overleg.

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. 27 Huis Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van 27 Huis Makelaars. Tevens sluit 27 Huis Makelaars aansprakelijkheid uit voor externe partijen.
Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

======================

Looking for a beautifully maintained three-room apartment with a large courtyard garden in Amsterdam? Then this apartment might be for you! The apartment has an extremely functional layout, an energy rating of “A”, and is located in the very comfortable and beautiful new complex HendriXL and is situated on OWN GROUND so no land lease to pay!

The apartment of approximately 79m2 has a living room with open kitchen, 2 bedrooms, a bathroom and a separate toilet. It also has a secluded courtyard garden of approx. 30m2.

The apartment is located in the popular Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam West. On the Hugo de Grootplein around the corner, there are several cozy cafe-restaurants and shops. The Albert Heijn supermarket is conveniently located at the rear of the complex for your daily shopping.
The Jordaan is only a 5-minute walk away and here you have a diversity of shops, boutiques and restaurants. And don't forget the Saturday markets on the Noordermarkt and the Lindengracht and the clothing/textile market on the Westerstraat every Monday morning.
Within cycling distance you reach the Westerpark, the Rembrandtpark and the Erasmuspark. De Hallen with restaurants, shops, foodhall, and cinemas is also a stone's throw from the house.
There is easy access to various highways ring A-10. Public transport is nearby by means of various tram lines and bus connections.

Details:
* living area approx. 79,3m2;
* courtyard garden of approx. 30m2;
* heating and hot water supply by means of a C.V. combi boiler, type AWB, built around 2006;
* completely insulated;
* the house was completely renovated internally in 2020, whereby the kitchen, bathroom and toilet were renewed and a PVC herringbone floor was laid;
* the apartment and the gardens are located on private land (no landlease/no erfpacht to pay);
* the parking lot is located on the grounds of the municipality of Amsterdam, which it has issued on a ground lease, whereby the ground rent has been bought off until June 30, 2052;
* energy label A issued;
* paid parking and according to permit system. More information about this can be found on the website of the municipality of Amsterdam;
* The active HOA HendriXL is professionally managed by Newomij;
* Service costs of the apartment and the gardens are € 157,05 per month. The service costs of the parking space are € 11,20 per month;
* Non self-occupancy clause applies.

Interested? We are happy to arrange a viewing appointment for you!

Asking price € 595.000 k.k.
The parking space in the parking garage is offered separately with an asking price of € 65.000 k.k.
The purchase agreement concluded between the seller and the buyer is only concluded if both parties have signed the deed of sale in writing.

Delivery in consultation.

The data and dimensions on the maps and in the brochure are indicative. Although the information has been carefully composed it is not excluded that some information about time is outdated or no longer correct. The information listed on the maps and in the brochure can therefore in no way be legally binding. 27 House Real Estate accepts no liability for incorrect or incomplete real estate information or for any damages as a result of your visit to our website or other websites that are accessible through links from the website of 27 House Real Estate. 27 House Real Estate accepts no liability for any external parties.
The living surface is measured in accordance with the NEN2580 measurement instructions. The NEN2580 measurement instructions are intended to apply a more consistent and unambiguous way of measuring for giving an indication of the surface of use but does not completely exclude differences in measurement outcomes, for example due to differences in interpretation, rounding or limitations when measuring. All specified sizes and surfaces are therefore indicative.
Prospective buyers are expressly invited to do the following: to measure the surface and/or to look at the possibilities of giving your own desired interpretation to the property dimensions and/or hire your own professional company to take measurements. The selling party can give no guarantees on the measurement report.

Indeling

Indeling:
Begane grond
Via de royale hoofdentree kom je het ruim opgezette complex binnen. De woning ligt op de 2e verdieping en is te bereiken via de trap of één van de 2 liften die in het complex aanwezig zijn.

2e Verdieping
Entree, hal van waaruit alle ruimtes te bereiken zijn. De lichte woonkamer met openslaande deuren naar het Franse balkon aan de Frederik Hendrikstraat is gelegen op het Westen. De open keuken, die in 2020 geplaatst is, is voorzien van een elektrische kookplaat, een combi-oven/magnetron, een vaatwasser en een koelkast. Aansluitend aan deze open keuken is een bijkeuken, alwaar zich de wasmachineaansluiting bevindt.
De in 2020 vernieuwde, moderne badkamer, is voorzien van een inloopdouche en een houten wastafelmeubel met dubbele wastafels. Het separaat toilet is in dezelfde stijl vernieuwd.
Aan de voorzijde, grenzend aan de binnenplaats, is één van de slaapkamers met een inbouwkledingkast. Dit appartement bevindt zich aan het einde van het blok, waardoor er geen mensen voor het slaapkamerraam lopen. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement.

De riante, geheel betegelde tuin, bevindt zich op de binnenplaats en is omgeven door plantenbakken, waardoor enige privacy wordt verkregen.

Het appartementencomplex is voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging en een parkeergarage. In deze parkeergarage bieden wij de mogelijkheid om een parkeerplek te kopen met een vraagprijs van € 65.000,-- k.k. De voorkeur wordt gegeven om het appartement tezamen met de parkeerplaats te verkopen.

============================

Layout:
Ground floor
You enter the spacious complex through the spacious main entrance. The apartment is on the 2nd floor which can be reached via the stairs or one of the 2 elevators that are present in the complex.

2nd Floor
Entrance hall from which all areas can be reached. The bright living room with patio doors to the French balcony on the Frederik Hendrikstraat is located on the West. The open kitchen, which was installed in 2020, is equipped with an electric hob, a combi oven/microwave, a dishwasher and a refrigerator. Adjacent to this open kitchen is a utility room, where the washing machine connection is located.
The modern bathroom, renovated in 2020, has a walk-in shower and double washbasins atop a chic wooden storage unit. The separate toilet has been renovated in the same style.
At the front, adjacent to the courtyard, is one of the bedrooms with a built-in wardrobe. This apartment is located at the end of the block, so it is very private. The 2nd bedroom is located at the rear of the apartment.

The spacious, fully tiled garden is located in the courtyard and is surrounded by planters, providing some privacy.

The apartment complex has a communal bicycle shed and a parking garage. In this parking garage we offer the possibility to buy a parking space with an asking price of € 65.000 k.k. The preference is to sell the apartment together with the parking space.
Sluiten

Recent bekeken