Dienst

Over ons

 over_ons
over_ons 1

27 Huis Makelaars

Onze laagdrempelige, persoonlijke service biedt een unieke combinatie van Nederlands- en Engelstalige makelaars met veel kennis van de markt. Bij ons vind je de makelaar die goed naar je luistert en precies begrijpt waar jij naar op zoek bent, of je nu koopt, verkoopt of (ver)huurt. Laat ons team je helpen bij elke stap van het proces!

Ons team

Charles Grayson

Directeur

Charles Grayson

charles@27huis.nl

Ik ben geboren en getogen in de USA en daarmee is mijn eerste taal het Engels. Mijn kennis van de Nederlandse taal is redelijk. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de onroerend goed wereld waarvan ik meer dan veertien jaar werkzaam ben in Amsterdam. Ik heb gestudeerd aan deTufts University en ik heb in Boston, MA, West Hartford, CT en in Washington DC gewoond voordat ik in 2003 naar Amsterdam verhuisde. Het eerste jaar in Amsterdam werkte ik bij een Nederlands makelaarskantoor dat een focus op de expats markt had. In ditzelfde jaar heb ik mij de Nederlandse taal eigen gemaakt en uiteraard een inburgeringscursus gevolgd. Daarna ben ik bij Perfect Housing gaan werken en heb ik Perfect Real Estate opgezet waar ik de director/manager was. Na drie succesvolle jaren en vele tevreden cliënten besloot ik een eigen makelaarskantoor te starten in hartje centrum in de Jordaan. Begin 2008 werd 27 Huis Makelaars B.V. geboren!

Ik kijk er naar uit u te helpen met de aankoop of verkoop van een woning of u te assisteren bij de verhuur van uw woning. Ik sta dus graag voor u klaar

‘helping you make all the right moves’!

Yvonne van Luijk

Agent

Yvonne van Luijk

yvonne@27huis.nl

Al vanaf 2000 ben ik actief in de makelaardij en heb ik mijn opleiding voor de makelaardij in 2005 met plezier behaald.

Want wat is er niet leuker dan samen met zoekers op pad te gaan en het huis van hun dromen te vinden? Of is het niet fijn dat een huiseigenaar, die zijn huis wil verkopen, mij het vertrouwen geeft dat ik zijn/haar huis zal verkopen voor de beste prijs? Beide gevallen zijn uiteraard een kwestie van vertrouwen, maar bij een verkoop is de makelaar degene die aan een potentiele koper over zal brengen hoe fijn dit huis is geweest voor de vorige eigenaar...

Dit zijn o.a. voor mij de voornaamste redenen geweest om mijn opleiding te volgen.

Daarnaast ben ik ook werkzaam in het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Op deze manier ben ik bekend op diverse gebieden van het onroerend goed. In Amsterdam hebben we veel te maken met appartementsrechten en mede door mijn activiteiten kan ik een koper de In’s en Out’s vertellen over het lid worden van een V.v.E. bij het aankopen van een appartementsrecht.

Per 01 maart 2012 heb ik me bij het team aangesloten van 27Huis Real Estate Makelaars en hoop samen, met hen, je bij een aan- of verkoop / aan- of verhuur te kunnen bijstaan.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

Roos Pham

Agent

Roos Pham

roos@27huis.nl

Mijn naam is Roos Pham, geboren en getogen in Den Haag maar van origine Vietnamese. Voor mijn studie International business ben ik in 2004 naar Amsterdam verhuisd waarvoor ik ook 6 maanden in Parijs aan de Pôle Universitaire Léonard de Vinci heb gestudeerd. Het settelen in een nieuw land, zoeken naar een woning, het spreken van een andere taal was een fantastische ervaring.  
Omdat de onroerend goed wereld mij altijd al aansprak heb ik gekozen om een stage Business Development te doen bij een makelaarskantoor in Amsterdam en het reilen en zeilen van deze business te ontdekken.

Na mijn studie heb ik een baan als Rental Specialist aangenomen bij Perfect Housing waar ik met veel plezier veel ervaring heb mogen opdoen.

Toen ik mijn 2 kinderen kreeg heb ik de buitendienst ingeruild voor de binnendienst en ben ik als (Senior) Commercial Assistent aan de slag gegaan. Ik verzorgde alle huurdocumenten, administratie en was de contact persoon voor huurder en verhuurder. In deze positie heb ik veel over het huurrecht geleerd.

Sinds 2015 werk ik voor 27 Huis Real Estate als Rental Specialist en mag ik ons enthousiaste verhuurteam vertegenwoordigen.

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

Mark Zweers

Agent

Mark Zweers

mark@27huis.nl

Na mijn opleiding Tandheelkunde in Nederland en de VS, propedeuse Psychologie aan de UvA en twee jaar studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag ben ik naar Amsterdam verhuisd om mijn tandartspraktijk op te zetten in het centrum van de stad. Na hier twintig jaar als tandarts en praktijkmanager te hebben gewerkt was de tijd gekomen om van carrière te veranderen.

Ik ben begonnen met de opleiding tot makelaar en heb mijn diploma gehaald aan het begin van 2022. Aangezien ik getrouwd ben met een expat en ik zelf in het buitenland gewoond heb, weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om je thuis te voelen op de plek waar je woont. Ik vind het leuk om hier samen met jou naar op zoek te gaan en je te begeleiden naar de ideale woning voor jou.

I look forward to ‘helping you make all the right moves’!

Anna de Groot

Agent

Anna de Groot

anna@27huis.nl

Mijn naam is Anna de Groot en ik woon sinds 2014 in Amsterdam. Na zelf op verschillende plekken in de binnenstad gewoond te hebben heb ik besloten om mijn passie voor vastgoed te vertalen naar een functie in de makelaardij. Wat ik zo leuk vind aan werken in het vastgoed is dat het ontzettend divers is.

Na mijn ervaring bij andere bedrijven werk ik sinds 2021 voor 27 Huis Makelaars. Ik heb de eerste jaren op de binnendienst gewerkt en ik heb hier veel ervaring opgedaan, hierna ben ik makelaar geworden. Ik ben naast mijn werk bezig met de studie om KRMT makelaar te worden. Ik help je graag bij het vinden van jouw ideale woning!

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan reizen. Ik heb al heel veel mooie plekken op de wereld gezien en ben in bijna vijftig landen geweest. Verder heb ik in Amerika gewoond. Mijn ervaringen in het buitenland inspireren mij ontzettend maar na elke reis besef ik hoe fijn het is om in Amsterdam te wonen!

Ik sta dus graag voor u klaar ‘helping you make all the right moves’!

Fleur Messelink

Agent

Fleur Messelink

fleur@27huis.nl

placeholder Sacha Pasveer

Office Manager

Sacha Pasveer

sacha@27huis.nl

Peter Boogaard

Office Assistant

Peter Boogaard

peter@27huis.nl

Ik sta dus graag voor u klaar  ‘helping you make all the right moves’!

TJ

Chief Cuddling Officer

TJ

info@27huis.nl

over_ons 2

In het nieuws

Charles en zijn team van 27 Huis Makelaars zijn erkende leiders in de lokale vastgoedmarkt en zijn onder andere in de onderstaande media verschenen:

- House Hunters International (HGTV)
- Live Here, Buy This (HGTV)
- The New York Times
- Financial Times
- Bloomberg News
- TimeOut Amsterdam
- Het Parool
- De Telegraaf
- AT5 Nieuws
- BRAM Radio (Listen Now)