Een huis kopen

"Voor het kopen van een huis heb ik geen makelaar nodig"

Klopt, advertenties in kranten, speciale bladen met woningen, internet, woningen genoeg. Maar hoe vindt u die woning die precies aansluit bij uw wensen en eisen. En dan heeft u de woning gevonden, waar moet u dan op letten, zijn er gebreken, is er achterstallig onderhoud, zijn er ontwikkelingen die de waarde van de woning in de toekomst zullen beïnvloeden. Hoe gaat het met de koopakte. Vragen genoeg. Het kopen van een huis is een enorme investering.

Daarom is het van belang dat u bij de aankoop van een woning deskundige hulp inschakelt.

Doet u dat zonder deskundige hulp ?

Wij kunnen u helpen bij het zoeken van uw ideale woning. Daarbij letten wij niet alleen op of de woning overeenkomt met uw wensen maar ook op allerlei andere zaken. De waarde, de courantheid, staat van onderhoud, in wat voor buurt is de woning gelegen, gaat daar in de toekomst nog iets gebeuren wat de waarde van de woning kan beïnvloeden.

Wij begeleiden u naar uw ideale woning. Vooraf is gesproken over hoe die ideale woning er uit moet zien. Op basis daarvan selecteren wij de woningen voor u. Afspraken voor bezichtiging, onderhandeling over de prijs en verdere afspraken.

Wij regelen het allemaal voor u.